IoPT – Identitets-orienteret Psykotrauma Terapi​

- ved ønske om at booke en session "IoPT terapi session", "Lær at meditere" eller "Hjælp til opstart af meditationsaftner" - så sms mig på +4561655168, så prøver vi at finde en tid som kan passe. Herunder lidt beskrivelse af "IoPT og hvordan det foregår under en individuel online session.

Inde bag vores tanker og dybt i vores nærvær og den psykologiske sans af et "mig" i krop og sind - har vi et neurologisk netværk der administere vores dybe individuelle livsmål, beslutninger og ønsker, hvor noget er bevidst, men de dybeste livsmål, beslutninger og ønsker ligger ofte ubevidst fra vores tidligste leve år.

Med ressonans metoden i IoPT findes der en unik mulighed for af møde disse dybe psykologiske dynammiker i os, som ofte ligger og arbejder i vores psykologiske/kropslige undergrund - og få indsigt og finde forsoning i os selv, mod fortsat fordybelse i meditation og glæde i livet.

Resonans processen i IoPT:​

- Individuel IoPT – er hvor man selv går i resonans med underbevidste dele af sig selv og kan se konstellationer udspille sig i sit indre.

- IoPT i en gruppe sæt op – er hvor man får hjælp af andres nervesystem til at gå i respons med dybe underbevidste dele af sig selv og ser dybe undervidste konstellationer udspille sig.​

 

Det foregår rent praktisk på den måde, at den som vil have en proces – skriver en intension efter helt eget valg – f.eks: "Jeg vil møde mig selv"​

- Derefter udvælger identions-giveren 1 – 3 ord og spørger 1 - 3 personer om de vil gå I resonans med "…..." hvis den eller de adspurgte siger ja – sætter intensions-giveren processen I gang kort efter og resonansen begynder at udspille sig.​

- IoPT kan udføres Online eller ved fysisk fremmøde​

- I en individuel session er det personen selv som udfolder resonansen og konstellationerne fra den dybere psyke.​ Jeg som IoPT terapeutisk facilitator kommer at guide processen og hjælper dig, som intensionsgiveren, med at gå ud og ind af resonans med de forskellige "indre mig dele". Hvor vi under vejs og til sidst hjælper hinanden med at se hvilket indre "landskab" som tegner sig for dig.

Healingen er at omsorgsfuld møde vores sårede små "mig dele", som har udviklet identifiseringer for at opnå livsnødvendig kontakt og få dækket vitale behov. Resultatet af disse identifiseringer kan være at vi lever nogen andens vilje et helt liv - ofte fra nære anknytningpersoner som vi har haft usunde symbiose dynamikker med.​ Dette med mindre vi bliver bevidste om disse dybe dynamikker i os.

Pris: 400kr pr time

 

IoPT