Indbyggede Reoler, Garderober, Køkkener m.m.

Reference & Inspiration

I samarbejde med samarbejdspartner - kan jeg, til konkurrancedygtige priser, tilbyde alt i special designet snedkeri, også i special materialer som f.eks Corian.

Individuel designede og indbyggede bogreoler, vitrineskabe m.m.

Vitrineskab i Herreskabslejlighed     Vitrineskab i moderne hjem     Reolsystem
"Ajuna lavede en indbygget reol i vores hjem. Lige fra det første afsøgende besøg var han meget engageret, og bidrog til at udvikle planerne, så reolen blev bedre end vi først havde planlagt. Det er blevet utrolig flot; alle detaljer er udført omhyggeligt og kvaliteten er helt i top. Dertil kom, at prisen var særdeles rimelig sammenlignet med, hvad jeg ellers har hørt. Jeg kan på det varmeste anbefale ham." - Christine, Østerbro

 

Indbyggede og special designede Reolsystemer og Garderober

 

Indbygget reolsystem

Special bygget garderobe   Special tilpasset garderobe

"Ajuna's snedkerfærdigheder kan klart anbefales. Tak for hjælpen Ajuna." - Mikkel Smidt

 

Garderobe storskabe med læder greb   Garderobe storskabe med læder greb

"Vi har været rigtig tilfredse med dit arbejde - vi bruger vores skab hver eneste dag - og det klæder virkelig rummet. Vi havde jo nogle tanker og ideer, som du fik visualiseret ved en tegning. Da skabet kom til Østerbro var det fuldstændig som vi havde aftalt. Så rigtig god kommunikation og håndværksmæssigt af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris" - Kristina Falkvist.

 

Garderober og Reoler i rum med skråvæge

 

Special byggede skabe i rum med stråvægge  Special byggede reoler i rum med stråvægge

Special byggede garderober i rum med stråvægge  Special byggede garderober i rum med stråvægge  Special designede garderober i rum med stråvægge  Special designede garderober i rum med stråvægge

"Tak for flotte specialtilpassede storskabe med sprøjtelakerede forsider. Passer perfekt !! Godt håndværk og godt selskab :-)" - Mariette.


Indbyggede senge eller sofa hjørner - inspirations billeder fra nettet

  

Special byggede køkkener

Få mere inspiration - kvanumkøkken.dk/